x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premiile CRP - Ultima strigare

Premiile CRP - Ultima strigare

15 Feb 2006   •   00:00

Cele mai bune materiale jurnalistice tiparite sau difuzate in cursul anului 2005 vor fi premiate de Clubul Roman de Presa (CRP) in cadrul unei gale ce se va desfasura in luna martie.

La concurs se poate inscrie orice persoana fizica, autoare de articol, reportaj, editorial, comentariu, ancheta, analiza, stire, documentar, eseu, fotografie sau caricatura care au fost difuzate sau publicate in presa scrisa, online, radio sau tv, in perioada 1 ianuarie- 31 decembrie 2005. Prezentatorii sau producatorii de stiri sau talk-show-uri se pot inscrie si ei la concurs.

Categoriile pentru care se vor acorda premii sunt:
  • Presa scrisa - pentru stire de agentie, editorial, ancheta, reportaj;
  • Radio sau televiziune - pentru emisiune de stiri, reportaj, talk-show;
  • Jurnalism IT, jurnalism economic, jurnalism cultural, interviu si jurnalism sportiv - la aceste categorii se pot inscrie materiale, indiferent de tipul de suport utilizat pentru publicare: presa scrisa, radio, televiziune, presa electronica. De asemenea, se va acorda premiul
  • Fotografia Anului 2005 pentru fotografie de presa.

    PREMIUL DUMITRU TINU. Pentru a veni in sprijinul societatilor de presa locale, care promoveaza un jurnalism de calitate, CRP va acorda si anul acesta Premiul Dumitru Tinu. Acest premiu este compus din trofeu, diploma si echivalentul in lei a sumei de 5.000 de euro.
    Data-limita pentru inscrierea in concurs este 17 februarie 2006, ora 15:00.
  • ×
    Subiecte în articol: observator presa