x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premiile Ioan Chirilă - Se caută "Talentul anului" in jurnalismul sportiv

Premiile Ioan Chirilă - Se caută "Talentul anului" in jurnalismul sportiv

de Jurnalul National    |    01 Oct 2007   •   00:00
Premiile Ioan Chirilă - Se caută "Talentul anului" in jurnalismul sportiv

Bucureşti, 1 octombrie 2007 - "Premiile Ioan Chirilă" caută, şi in acest an, tineri talentaţi pe care să ii facă "jurnalişti cu acte".

La concurs sunt invitaţi să participe toţi autorii non-profesionişti care cred că au „cerneală in condei". Pentru a participa, ei trebuie să trimită un text cu temă sportivă, pănă pe 2 noiembrie, la premii@ioanchirila.ro . Căştigătorii vor avea posibilitatea să lucreze şi să confirme in două importante redacţii de sport.

"Premiile Ioan Chirilă" caută, incepănd cu 1 octombrie, tineri talentaţi pe care să ii facă „jurnalişti cu acte". Cei interesaţi, non-jurnalişti talentaţi, cu spirit şi condei, pot trimite articolele lor la adresa de e-mail premii@ioanchirila.ro pentru a participa la concursul pentru Premiul "Talentul Anului". Descoperirea şi recunoaşterea talentului celor care vor să-şi facă o carieră in presa scrisă sportivă sunt obiective care au fost atinse in primele două ediţie. Andrei Crăciun şi Răzvan Prepeliţă,
laureaţii primelor ediţii, sunt dovada că premiile işi indeplinesc rolul de descoperitor de talente.

"Talentul anului" este poate cea mai importantă categorie a *Premiilor Ioan Chirilă". Dacă toate celelalte au scopul de a răsplăti valoarea, de a crea competitivitate şi de a face cunoscut faptul că a fi jurnalist sportivde talent este egal cu a fi un "artist", in cel mai frumos sens al cuvăntului, "

"Talentul anului" este insăşi raţiunea de a fi a "Premiilor". Este o poliţă in alb semnată de brandul Ioan Chirilă pentru cei talentaţi şi pasionaţi de această profesie, care poate măine vor infiinţa noi ziare de sport, noi posturi de radio şi tv, vor scrie cărţile viitoarelor campionate mondiale de fotbal şi ale marilor performanţe sportive, vor naşte marile competiţii.
Jurnalistul sportiv de măine va trebui să aibă cultură la nivelul talentului, şi talentul la inălţimea inteligenţei.

Talentul anului işi propune la fiecare ediţie să-l găsească pe cel mai bun, cel mai inteligent, mai pasionat şi mai doritor să-şi sacrifice *Frumoasele lui Duminici", pe altarul acestei profesii pe care Ioan Chirilă a ridicat-o la rangul de "artă".» Iarina Demian, preşedintele Fundaţiei artEst

Invingătorul va beneficia de un contract de colaborare cu *Evenimentul zilei*, timp de trei luni, avănd oportunitatea de a incepe o carieră de ziarist sportiv. Cel de-al doilea clasat va fi recompensat cu o colaborare cu unul dintre cele mai populare site-uri de ştiri din Romănia - "hotnews", avănd, de asemenea posibilitatea de a incepe o cariera de jurnalist.

Va fi luat in considerare un singur text. Data-limită pentru expedierea textelor prin poştă electronică este 3 noiembrie. Căştigătorul va fi desemnat de către Iarina Demian şi de un reprezentant al cotidianului
"Evenimentul zilei".

In acest an, Premiile au un nou partener, un infocat susţinător al marilor performanţe romăneşti şi un succes naţional in sine - URSUS, prima bere premium romănească. De căţiva ani, URSUS a intemeiat o adevărată tradiţie de implicare activă in recunoaşterea şi promovarea reuşitelor marcante ale romănilor. Totul a inceput cu sponsorizarea emisiunii „Dinastia Campionilor". Continuarea a reprezentat-o parteneriatul cu FOR (Fundaţia Olimpică Romănă), Gala Invingători pentru Romănia şi acum parteneriatul cu "Premiile Ioan Chirilă".

Producătorii evenimentului sunt "Fundaţia artEST", al cărei preşedinte este Iarina Demian şi "Agenţia de vise", condusă de Tudor Chirilă.

  • Contact: Cătălin Chiţei - PR Executive
  • Tel: 021-318.94.39; mobil: 0745.350.688, 0722.375.753





×
Subiecte în articol: observator ioan chirilă