x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Preşedintele Băsescu îşi sărbătoreşte mâine ziua de naştere. Vezi unde şi cu cine

Preşedintele Băsescu îşi sărbătoreşte mâine ziua de naştere. Vezi unde şi cu cine

03 Noi 2012   •   21:39
Preşedintele Băsescu îşi sărbătoreşte mâine ziua de naştere. Vezi unde şi cu cine
Sursa foto: JULIEN WARNAND/EPA

Preşedintele Traian Băsescu se află, sâmbătă, în staţiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, unde îşi sărbătoreşte ziua de naştere, fiind cazat la Castelul Foişor, la aniversare făcându-şi apariţia lideri ai PDL. Potrivit unor surse neoficiale, preşedintele Traian Băsescu îşi va serba ziua de naştere în incinta Castelului Foişor, loc în care preşedintele obişnuieşte să se cazeze atunci când merge la Sinaia.
  
Sâmbătă seară, în ultima oră, la Foişor şi-au făcut apariţia mai mulţi dintre invitaţii preşedintelui, însă niciunul dintre aceştia nu a oprit maşina pentru a sta de  vorbă cu jurnaliştii prezenţi în apropierea castelului. Printre cei care şi-au făcut apariţia se numără fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu şi fostul ministru al Economiei Adriean Videanu.
  
Boagiu, care, spun surse neoficiale, este cazată în apropiere, ar fi intenţionat să ajungă pe jos până la Foişor, însă s-a întors şi a solicitat maşină când i-a văzut pe ziarişti.
  
De asemenea, la Foişor şi-a făcut apariţia fostul ministru al Economiei Adriean Videanu.
  
În urmă cu un an, când a împlinit 60 de ani, preşedintele Traian Băsescu declara că de ziua sa de naştere îşi doreşte "linişte", pe care spunea că o va şi avea, pentru că nu va veni la serviciu.
  
Şeful statului a făcut declaraţia respectivă la sosirea la Vila Lac, unde avea o întâlnire cu parlamentari ai coaliţiei cu ocazia zilei sale de naştere.
  
"Nu e nicio întâlnire politică, este joi, iar mâine (vineri - n.r.) parlamentarii pleacă, sunt acasă şi am considerat de bun simţ ca la împlinirea a 60 de ani să bem împreună un pahar de vin, că buni, răi, cum sunt, cu ei trecem criza, nu cu altcineva", afirma, în urmă cu un an, Traian Băsescu.
  
Întrebat de jurnalişti ce îşi doreşte de ziua sa de naştere, şeful statului a răspuns: "Linişte". "Şi ceea ce îmi doresc o să şi am, adică mâine nu vin la serviciu", mai declara Băsescu.
  
Parlamentarii coaliţiei la vremea respectivă au fost invitaţi, anul trecut, la Vila Lac, pentru a marca ziua de naştere a preşedintelui Traian Băsescu. (antena3.ro)

×