x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Preşedintele Iohannis: Administraţiile ar face bine să acorde un pic mai multă atenţie bicicliştilor

Preşedintele Iohannis: Administraţiile ar face bine să acorde un pic mai multă atenţie bicicliştilor

26 Iun 2018   •   10:55
Preşedintele Iohannis: Administraţiile ar face bine să acorde un pic mai multă atenţie bicicliştilor

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat marţi că administraţiile ar face bine să acorde un pic mai multă atenţie bicicliştilor, precizând că este nevoie şi de respect în trafic. 

"Cred că administraţiile ar face bine să acorde un pic mai multă atenţie bicicliştilor. Se lucrează la unele piste, este adevărat, dar e nevoie de mult, mult mai mult şi este nevoie de ceva ce poate apare, sunt semne bune, şi anume respectul în trafic", a declarat Iohannis, înainte de a participa la marşul pe bicicletă "Pedalăm pentru România". 

Preşedintele a venit la eveniment pe bicicletă, precizând că a fost puţin trafic, spre deosebire de alte zile. 

"În ce priveşte mersul pe bicicletă, astăzi am venit foarte uşor, că a fost puţin trafic, dar altă dată, până şi cu bicicleta, este oarecum interesant să treci prin oraş, (...) şi nu numai în Bucureşti, în general", a mai afirmat Iohannis. 

Şeful statului s-a alăturat cursei pe traseul Piaţa Palatului - Arcul de Triumf. Înainte de a pleca în cursă alături de ceilalţi biciclişti, Iohannis a făcut fotografii cu aceştia. 

Aproape 250 de biciclişti amatori au plecat marţi din Bucureşti, Timişoara, Iaşi şi Drobeta-Turnu-Severin pentru a se reuni, cinci zile mai târziu, la Alba Iulia, în acest marş dedicat celor 100 de ani de la Marea Unire, potrivit organizatorului evenimentului, Asociaţia "Cu Bicicleta Departe". AGERPRES

×
Subiecte în articol: klaus iohannis biciclişti