x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Președintele Klaus Iohannis, operat la Spitalul Militar

Președintele Klaus Iohannis, operat la Spitalul Militar

25 Oct 2018   •   20:52
Președintele Klaus Iohannis, operat la Spitalul Militar

Preşedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" pentru o intervenţie chirurgicală la umărul stâng, intervenţia desfăşurându-se conform protocolului medical, cu rezultate foarte bune, informează Administraţia Prezidenţială.

"Preşedintele României este apt medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei, starea sa de sănătate fiind optimă", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.
Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" precizează că şeful statului a suferit o intervenţie minim invazivă artroscopică la umărul stâng.

"Astăzi, 25 octombrie a.c., preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a fost internat în Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' (SUUMC), în vederea efectuării unei intervenţii minim invazive artroscopice la umărul stâng. Intervenţia a decurs fără probleme. Pacientul urmează tratament antialgic, antiinflamator şi antibioterapie cu spectru larg, începând, încă din această seară, în post-operator, procedurile de recuperare fizică, conform protocolului aplicat în cazul unui astfel de tratament chirurgical", informează un comunicat al SUUMC.

Pe 26 aprilie 2016 preşedintele Iohannis a fost internat tot la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" şi operat la umărul drept. Intervenţia chirurgicală a decurs fără probleme.

A doua zi, şeful statului a fost externat şi şi-a reluat activitatea. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis