x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Preşedintele LPF Dumitru Dragomir şi Gino Iorgulescu, achitaţi în cazul tranzacţiei imobiliare

Preşedintele LPF Dumitru Dragomir şi Gino Iorgulescu, achitaţi în cazul tranzacţiei imobiliare

de Mara Raducanu    |    01 Noi 2011   •   21:00

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, fiul acestuia, fostul presedinte al FC National Gino Iorgulescu si un fost angajat al Ligii au fost achitati de catre Curtea de Apel Bucuresti, in procesul privind o tranzactie imobiliara a LFP. Decizia de astazi in procesul in care Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu au fost judecati pentru fapte de coruptie, poate fi contestata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care va hotari definitiv in acest caz. Curtea de Apel a mentinut decizia Tribunalului Bucuresti din februarie 2011, instanta respingand apelul Directiei Nationale Anticoruptie.

In 5 mai 2008, Dumitru Dragomir a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru luare de mita. Totodata, George-Gino Iorgulescu, fost presedinte al FC National si fost membru in Adunarea Generala a LPF, a fost deferit justitiei pentru dare de mita, spalare de bani si participatie improprie la savarsirea infractiunii de fals intelectual.

×
Subiecte în articol: dumitru dragomir lpf ancheta dna