x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Preşedintele Nokia, despre închiderea fabricii de la Jucu: Angajaţii vor fi plătiţi până în martie

Preşedintele Nokia, despre închiderea fabricii de la Jucu: Angajaţii vor fi plătiţi până în martie

29 Sep 2011   •   09:25
Preşedintele Nokia, despre închiderea fabricii de la Jucu: Angajaţii vor fi plătiţi până în martie

Stephen Elop a prezentat, in cadrul unei conferinte prin intermediul telefonului, informatii referitoare la inchiderea fabricii de la Jucu. Elop a precizat ca Nokia nu are planuri privitoare la relocarea activitatii in Republica Moldova si ca productia din Jucu va fi absorbita de fabricile din China.

In plus, seful Nokia i-a asigurat pe angajati ca vor fi platiti pana in luna martie a anului viitor. "Nu avem nici un plan de relocare in Republica Moldova. Productia care a inceput in Cluj va fi absorbita de fabricile din China si de alte fabrici din Asia", a explicat seful Nokia, in direct, la Antena3.

"Angajatii vor prim compensatii normale pentru munca lor in urmatoarele trei luni. Oamenii vor continua sa fie platiti inca trei luni, pana in martie", a adaugat Stephen Elop. "Vor primi si bonusuri pntru a continua sa livreze aceleasi telefoane de calitate".

Stephen Elop a precizat ca Nokia urmeaza sa initieze discutii cu sindicatele. "In acest moment, vor incepe discutii cu sindicatele pentru a stabili si alte modalitati de plata. Discutiile vor incepe de luni".

"Nokia este alaturi de oameni. Desi suntem in momente dificile, muncim sa fim alaturi de comunitate, sa identificam candidati pentru cumpararea unitatii din Cluj", a mai spus presedintle Nokia.

×