x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prima imagine cu băieţelul lui Mircea Badea! Citeşte anunţul făcut în urmă cu puţin timp de Carmen Brumă, pe Facebook

Prima imagine cu băieţelul lui Mircea Badea! Citeşte anunţul făcut în urmă cu puţin timp de Carmen Brumă, pe Facebook

15 Mai 2014   •   12:33
Prima imagine cu băieţelul lui Mircea Badea! Citeşte anunţul făcut în urmă cu puţin timp de Carmen Brumă, pe Facebook

Mircea Badea şi iubita lui, Carmen Brumă au devenit părinţii unui băieţel, aseară, la ora 22:34.

"Gata, in sfarsit am nascut:)! Natural, asa cum mi-am propus. Vasilica 2014 are 3,430 kg , 52 cm si, in curand, alt nume:). Multumesc colectivului medical de la Spitalul Regina Maria Baneasa pentru profesionalismul desavarsit. Ii sunt recunoscatoare doamnei doctor Luminita Enache pentru ca mi-a respectat si sustinut hotararea de a naste natural. Revin cu detalii!", a scris Carmen Brumă, astăzi, pe Facebook.

"Am stat într-o stare de tensiune îndelungată, pentru că naşterea a fost naturală, fiindcă aşa şi-a dorit ea (N.R. - Carmen Brumă). Îmi imaginez că a suportat un travaliu extrem de intens şi sunt foarte bucuros pentru că sunt bine amândoi. Am simţit o uşurare, pentru că acumulasem foarte multă oboseală şi m-am detensionat în momentul în care am văzut că sunt bine!. L-am văzut de departe, când îl duceau spre secţia de neonatologie. Am văzut-o şi pe Carmen, tot de departe, era foarte volubilă, în discuţia pe care o avea cu doamnele doctor", a declarat Mircea, aseară, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

×