x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primar sucevean, cercetat penal pentru că ar fi lovit cu biciul un tânăr care lipea afişe electorale

Primar sucevean, cercetat penal pentru că ar fi lovit cu biciul un tânăr care lipea afişe electorale

de Agerpres    |    06 Oct 2014   •   17:23
Primar sucevean, cercetat penal pentru că ar fi lovit cu biciul un tânăr care lipea afişe electorale
Sursa foto: adancata.ro

Primarul PDL al comunei sucevene Adâncata, Viorel Cucu, este cercetat penal, după ce ar fi lovit cu biciul un vecin, un tânăr de 20 de ani, motivul agresiunii fiind faptul că acesta lipise afişe electorale ale PSD, după acest incident edilul spărgând şi parbrizul autovehiculului unui alt vecin.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, a confirmat, luni, incidentul şi a precizat că poliţiştii au demarat cercetarea in rem, iar ulterior s-au înregistrat şi plângerile penale ale victimelor. Epureanu a precizat că Viorel Cucu este cercetat pentru loviri şi alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu.

În urma primelor verificări, poliţiştii au stabilit că primarul comunei Adâncata, împreună cu soţia sa, au venit sâmbătă seara acasă, iar înainte de a merge la locuinţa lor au intrat în perimetrul unei case vecine unde a avut un conflict verbal cu membrii familiei, care se ocupă, ca şi familia lui, de exploatarea şi comercializarea pietrei în Adâncata.

În timpul acestui conflict, Cucu, care avea un bici la el, a lovit peste picioare un tânăr, membru al familiei vecine. După ce a ieşit de la familia respectivă, în drum era cu maşina şi celălalt vecin, care se ocupă şi el cu exploatarea şi comercializarea pietrei, iar primarul, cu coada biciului, a lovit în parbrizul maşinii, fisurându-se. Dosarul urmează să fie transmis Parchetului Judecătoriei Suceava pentru continuarea cercetărilor.

Tânărul de 20 de ani, Vasile Chelariu, lovit cu biciul peste picioare, a relatat că a lipit în cursul zilei de sâmbătă afişe electorale ale PSD şi crede că din această cauză primarul a devenit agresiv. El a spus că nu a distrus niciunul dintre afişele lipite cu candidatul ACL, iar cele cu candidatul PSD au fost puse alături.

Potrivit martorilor, primarul, care ar fi fost în stare de ebrietate, ar fi distrus şi afişele de pe gardul victimei.

Reprezentanţii PSD au precizat că până în prezent nu a depus vreo plângere la Biroul Electoral.

Primarul de Adâncata a refuzat să comenteze pe marginea incidentului şi acuzaţiilor care i s-au adus.

×