x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primăria Braşov propune TVR o altă locaţie decât Piaţa Sfatului pentru organizarea Festivalului Cerbul de Aur

Primăria Braşov propune TVR o altă locaţie decât Piaţa Sfatului pentru organizarea Festivalului Cerbul de Aur

03 Apr 2019   •   16:23
Primăria Braşov propune TVR o altă locaţie decât Piaţa Sfatului pentru organizarea Festivalului Cerbul de Aur

TVR şi Primăria Braşov au avut, miercuri, primele discuţii oficiale privind organizarea în parteneriat a ediţiei de anul acesta a Festivalului Cerbul de Aur, reprezentanţii municipalităţi braşovene propunând luarea în calcul a unei alte locaţii pentru desfăşurarea evenimentului, care, până acum, a avut loc în Piaţa Sfatului.

Potrivit Primăriei Braşov, o delegaţie a TVR, din care au făcut parte preşedintele-director general Doina Gradea, directorul Festivalului, Smaranda Vornicu, şi managerul de proiect, Otilia Iancu, s-au întâlnit miercuri, la Braşov, cu primarul George Scripcaru pentru o primă discuţie oficială privind acest subiect.

"Este foarte bine că vom continua acest parteneriat pentru un festival de marcă pentru Braşov şi că avem aceste discuţii mai devreme decât anul trecut şi putem ordona lucrurile mai bine. Am stabilit deja grupul de lucru cu reprezentanţii Primăriei Braşov şi ai TVR, la care se va alătura şi Consiliul Judeţean", a declarat, potrivit unui comunicat, primarul George Scripcaru.

Acesta a precizat că bugetul aprobat de TVR pentru ediţia din 2019 este de 6,5 milioane de lei, la care se va adăuga contribuţia municipalităţii braşovene.

"Le-am cerut partenerilor de la TVR să facă o simulare şi pentru o altă locaţie a festivalului, ca de exemplu Arena Ion Ţiriac, unde am avut deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European, în 2013. Detaliile tehnice şi etapele organizării festivalului vor fi discutate în grupul de lucru, iar în paralel, noi vom derula detaliile procedurale care ţin de oficializarea parteneriatului şi a contribuţiei noastre la bugetul festivalului", a spus primarul Braşovului.

Ediţia de anul acesta a festivalului ar urma să aibă loc în a doua parte a lunii august, conform sursei citate.

Ediţia din 2018 a festivalului s-a desfăşurat în Piaţa Sfatului din Braşov, în perioada 29 august - 2 septembrie şi a fost una dedicată Centenarului Marii Uniri, fiind organizată la 50 de ani de la primul "Cerb de Aur". AGERPRES

×
Subiecte în articol: Festivalului Cerbul de Aur