x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primăria Capitalei a alocat un milion de lei pentru susţinerea handbalistelor de la Oltchim

Primăria Capitalei a alocat un milion de lei pentru susţinerea handbalistelor de la Oltchim

28 Sep 2012   •   14:48
Primăria Capitalei a alocat un milion de lei pentru susţinerea handbalistelor de la Oltchim

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat vineri alocarea sumei de un milion de lei pentru sustinerea echipei de handbal feminin Oltchim Rm. Valcea.

Suma se aloca din fondul de rezerva la dispozitia autoritatilor locale din bugetul propriu al Municipiului Bucuresti.

"Dorim sa mentionam ca aceasta echipa a participat neintrerupt in cupele europene, castigand de doua ori Cupa IHF, iar in acest an are sanse sustenabile de a participa la o alta finala a Ligii Campionilor, situatie in care meciul se va desfasura in Bucuresti. Tinand cont de faptul ca echipa de handbal feminin Oltchim este o echipa fanion a sportului romanesc sustinem propunerea de a ajuta financiar aceasta echipa prin utilizarea fondului de rezerva bugetara", se arata in referatul de specialitate aprobat de primarul general Sorin Oprescu.

Singurii care au votat impotriva acestei initiative au fost consilierii PDL, unul dintre acestia, Mircea Raicu, sustinand ca municipalitatea ar trebui sa aiba alte prioritati, precum RADET si RATB.

×