x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primăria Capitalei oferă pensionarilor 1.000 de vacanțe all-inclusive în Grecia

Primăria Capitalei oferă pensionarilor 1.000 de vacanțe all-inclusive în Grecia

01 Aug 2018   •   15:53
Primăria Capitalei oferă pensionarilor 1.000 de vacanțe all-inclusive în Grecia

Primăria Capitalei oferă pensionarilor bucureşteni 1.000 de locuri gratuite pentru vacanțe  în Paralia-Katerini: transport dus-întors cu autocarul, șapte nopți de cazare într-un hotel cu acces la piscină, trei mese asigurate în fiecare zi, excursii pe muntele Olimp și la alte obiective turistice.

Se va pleca în mai multe serii, în perioada august-octombrie 2018, iar pentru a ajunge pe lista fericiților participanți, doritorii trebuie să îndeplinească unele condiții: vârstă peste 50 de ani, domiciliul în București de cel puțin un an și venituri lunare brute care să nu depășească salariul minim brut pe economie (1.900 de lei). Se fac însă și excepții, pentru că, în cazul cuplurilor, este suficient ca măcar unul din soți să se încadreze în această grilă de venit.

Pachetul de vacanţă cuprinde, pe lângă masă, cazare şi transport, petreceri tematice („Seară Grecească”, „Seară Românească”), excursii la Muntele Olimp, vizitarea obiectivelor turistice din Meteora cu un ghid turistic şi activităţi recreative.

Cei care îndeplinesc aceste criterii și își doresc să meargă în Grecia pe banii Primăriei se pot înscrie, începând de astăzi, la biroul de relații cu publicul din strada Constantin Mille, numărul 10. 

Sursa: Centrul pentru Seniori al Municipiului București 

...

×