x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primăria Slatina trimite la Disneyland Paris elevii cu performanţe şcolare

Primăria Slatina trimite la Disneyland Paris elevii cu performanţe şcolare

de Agerpres    |    13 Mai 2014   •   22:56
Primăria Slatina trimite la Disneyland Paris elevii cu performanţe şcolare

Primăria Slatina premiază anul acesta 36 de elevi de gimnaziu cu performanţe şcolare, oferindu-le o excursie la Disneyland Paris în perioada de vară.

Consilierii locali din Slatina au aprobat marţi alocarea sumei de 240.000 de lei pentru organizarea "Disney Cup", ediţia a VIII-a, o competiţie între elevii de gimnaziu ai cărei câştigători, câte unul din fiecare clasă a V-a, a VI-a şi a VII-a, din fiecare şcoală din municipiu, vor pleca la parcul de distracţii din Paris pentru cinci zile.

Concursul se va desfăşura pe 28 mai, în fiecare şcoală din Slatina, concomitent, iar în situaţia unor punctaje egale între mai mulţi concurenţi din aceeaşi clasă se vor organiza probe de departajare în zilele de 29 şi 30 mai, astfel încât pe 1 iunie să poată anunţaţi câştigătorii.

Cheltuielile de deplasare (transport, cazare, masă, vizită la obiective turistice, tur de oraş, asigurare de sănătate) la Disneyland Paris pentru elevii câştigători, precum şi pentru profesori însoţitori ai acestora vor fi asigurate din bugetul local.

Primăria Slatina a oferit şi în anii precedenţi elevilor de gimnaziu cu performanţe şcolare o excursie la Paris.

De la bugetul local, cu o sumă de peste 400.000 lei este finanţată şi o competiţie între liceeni, numită "Olimpiada liceelor", în cadrul căreia pe parcursul lunii mai au loc întreceri sportive, probe de cunoştinţe teoretice, artistice, de voluntariat etc.

×
Subiecte în articol: Disneyland Paris slatina