x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul Capitalei: Arena Naţională rămâne închisă dacă nu avem autorizaţia de siguranţă la incendiu

Primarul Capitalei: Arena Naţională rămâne închisă dacă nu avem autorizaţia de siguranţă la incendiu

29 Feb 2016   •   17:28
Primarul Capitalei: Arena Naţională rămâne închisă dacă nu avem autorizaţia de siguranţă la incendiu

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a reiterat luni că Arena Naţională rămâne închisă dacă nu există autorizaţia de siguranţă la incendiu.

"Atâta timp cât nu este respectată legea şi legea nu ne permite să organizăm în siguranţă acele evenimente culturale şi sportive, eu îmi menţin poziţia. Este la vot o lege, ea nu a fost promulgată încă, nu a intrat în vigoare. După ce va intra în vigoare o să o analizăm şi o să vedem ce hotărâre luăm la momentul respectiv, dar până atunci, dacă nu avem autorizaţia de siguranţă la incendiu eliberată de ISU, actul care completează documentele solicitate, stadionul rămâne închis", a subliniat Sava, la şedinţa CGMB, întrebat de jurnalişti în acest sens.

Cât priveşte copertina de la Arena Naţională, edilul a precizat că au fost depuse toate documentele şi s-au făcut şi teste pentru a vedea dacă este rezistentă la foc. "Aşteptăm să vedem ce rezultate sunt în urma testelor", a spus Răzvan Sava.

Sursa - Agerpres


×