x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul interimar şi-a cerut scuze pentru declaraţia injurioasă făcută la un post de radio

Primarul interimar şi-a cerut scuze pentru declaraţia injurioasă făcută la un post de radio

13 Noi 2015   •   21:48
Primarul interimar şi-a cerut scuze pentru declaraţia injurioasă făcută la un post de radio
Sursa foto: Primarul interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin / Foto: Adrian Manolache

Primarul interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin, şi-a cerut scuze pentru declaraţia injurioasă pe care a făcut-o, vineri, la un post de radio, în momentul în care a fost întrebat dacă bucureştenii vor avea în continuare apă caldă.

El a precizat vineri după-amiaza, în cadrul unei conferinţe de presă, că acea înjurătură era adresată conducerii RADET, nicidecum presei, adăugând că îşi cere scuze şi celor de la Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti.

"Vreau să îmi exprim scuze faţă de acea declaraţie, total nepotrivită, dar în momentul în care am dat acea declaraţie, prin telefon, credeţi-mă că toate informaţiile venite din partea RADET, în care îmi spuneau ba că opresc furnizarea apei calde, ba că ROMGAZ opreşte furnizarea gazului către ELCEN. Efectiv, băteam cu pumnul în masă. Spuneam: 'Atât, ajunge, că ştiu ce vreţi!'. (...) Este o declaraţie regretabilă, îmi cer scuze, dar să ştiţi că am şi eu limitele mele şi orice om le are. Nu e bine nici ei să întindă prea mult coarda şi, dacă vor să facă ceva, biroul meu e deschis tot timpul şi pot veni cu propuneri. Niciodată nu i-am refuzat, dar nu cu propuneri de genul: 'Pune-mi-l şi mie pe ăla pe colo, pe colo, ca să îmi facă diverse combinaţii'. Că nu accept astfel de propuneri. Şi le-am spus de la început: 'Ori facem lucrurile cum trebuie ori alegeţi-vă pe altul'", a declarat primarul interimar.

Ştefănel Dan Marin a declarat vineri că nu vor fi probleme cu furnizarea agentului termic în iarna 2015-2016, menţionând că a cerut ajutor pentru combustibil de la Guvern în valoare de 300 de milioane de lei. El a mai anunţat că va cere revocarea membrilor Consiliului de Administraţie al RADET şi numirea unui nou CA, care să emită un plan de restructurare a regiei.

Sursa: Agerpres

×