x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul Oprescu a cerut deszăpezirea străzilor laterale din Capitală. Vezi zonele prioritare

Primarul Oprescu a cerut deszăpezirea străzilor laterale din Capitală. Vezi zonele prioritare

15 Feb 2012   •   09:38
Primarul Oprescu a cerut deszăpezirea străzilor laterale din Capitală. Vezi zonele prioritare

Primarul Capitalei le-a cerut o mai mare implicare primarilor de sector in actiunile de curatare a strazilor laterale, mai ales in zona Arenei Nationale, unde maine va avea loc meciul Steaua - Twente. De asemenea, Sorin Oprescu le-a solicitat responsabililor Apa Nova sa identifice si sa elibereze gurile de scurgere.

In aceasta seara, operatorii de deszapezire vor imprastia materiale antiderapante pe marile bulevarde, in special in zona pantelor, rampelor si a podurilor. Se va actiona cu prioritate in zonele marilor intersectii in vederea incarcarii si transportarii zapezii, si se va interveni manual pentru curatarea trotuarelor, a statiilor si refugiilor RATB si in apropierea gurilor de metrou.

De asemenea, se va acorda o atentie deosebita zonelor din jurul Arenei Nationale, Oprescu cerand sa se intervina atat la intrarile pe stadion, cat si in zonele adiacente acestora, anunta Antena3. Tot in aceasta seara, Brigada de Polite Rutiera va actiona impreuna cu operatorii de deszapezire pentru a impiedica parcarea masinilor pe prima banda, in vederea largirii marilor bulevarde.

Noaptea trecuta, s-a transportat zapada de la Podul Marasesti, Soseaua Salaj, Bulevardul Iuliu Maniu, Pasajul Basarab si Podul Grant. Totodata, au fost largite Splaiului Independentei, portiunea cuprinsa intre Pod Grozavesti si Piata Unirii cu ajutorul unei freze speciale, iar echipa de voluntari a evacuat si indepartat zapada din statiile RATB de pe bulevardul Timisoara.

×