x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primele SANCŢIUNI în cazul copilului UCIS de maidanezi: Paznicul şi proprietarul terenului din sectorul 2, amendaţi

Primele SANCŢIUNI în cazul copilului UCIS de maidanezi: Paznicul şi proprietarul terenului din sectorul 2, amendaţi

04 Sep 2013   •   11:08
Primele SANCŢIUNI în cazul copilului UCIS de maidanezi: Paznicul şi proprietarul terenului din sectorul 2, amendaţi

Paznicul şi proprietarul terenului privat unde un copil de patru ani a murit pentru că a fost muşcat de câini au fost amendaţi în urma anchetei demarate la Poliţia Capitalei, au declarat pentru Agerpres oficiali ai instituţiei. Potrivit surselor citate, paznicul a fost amendat întrucât nu avea atestat pentru a-şi desfăşura meseria pentru care este plătit.

De asemenea, proprietarul terenului privat va fi informat în scris despre faptul că a primit o amendă, în prezent el fiind în vacanţă la munte şi neputând fi găsit de oamenii legii.

Poliţia Capitalei a deschis luni o anchetă pentru a vedea în ce condiţii a avut loc incidentul în urma căruia un copil de patru ani a murit după ce a fost muşcat de câini într-o zonă periferică din sectorul 2.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, copilul era desfigurat atunci când paramedicii SMURD au ajuns la faţa locului.

Incidentul a avut loc pe un teren proprietate privată, a comunicat Primăria Sectorului 2.

''Referitor la tragicul accident în care şi-a pierdut viaţa un copil, fiind muşcat de un câine, Primăria Sectorului 2 precizează că acest incident a avut loc pe un teren proprietate privată, pe strada Tuzla nr. 50; respectivul teren aparţine SC Laguna Tei SRL, iar incidentul nu a avut loc în Parcul Tei'', a precizat sursa citată.

Luni, în jurul orei 12,00, o femeie a sunat la 112 şi a spus că şi-a pierdut în parc unul dintre cei doi nepoţi, aceştia având patru şi, respectiv, şase ani. La scurt timp, copilul de şase ani a venit la bunica lui şi i-a spus că fratele său este încolţit de câini.

Femeia s-a dus la locul incidentului, însă băiatul era fără suflare. La faţa locului au venit şi poliţişti de la Secţia 7, care au constatat că victima nu mai prezenta semne vitale. O ambulanţă a venit în parc pentru a-i acorda îngrijiri medicale fratelui copilului decedat, care fusese muşcat de asemenea de unul dintre câini.

În parc s-a deplasat şi o echipă a Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei.

×