x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primul eveniment dedicat Super-mamelor

Primul eveniment dedicat Super-mamelor

14 Mar 2017   •   14:10
Primul eveniment dedicat Super-mamelor

“Ia o pauza fara sa te simti vinovata!”, este indemnul bloggerului Ela Craciun in primul eveniment din campania “Super mame cu super puteri”. Evenimentul va avea loc sambata, 18 martie, ora 11.00, in Auchan Titan si are ca obiectiv educarea mamelor pentru a scapa de   sentimentul de vinovatie atunci cand decid sa isi ia timp liber pentru propriile hobby-uri si activitati. Pentru acest eveniment Ela Craciun ii va avea ca invitati pe Andi Beldianu, coach de lifestyle si parenting si pe bloggerul de fashion Carmen Negoita, care va vorbi despre modul in care moda poate fi prietena noastra in timpul liber.

Seria de evenimente “Super mame cu super puteri” va avea o expunere totala de peste 3.000.000 de persoane pe luna, printr-un effort fara precedent al partenerilor acestei campanii. Campania va fi vizibila pe blogul Elei Craciun cu o expunere de peste un million de vizitatori unici pe luna si pe site-urile partenerilor media Revista Femeia, www.mami.ro si www.parinti.com. 

Pentru prima data o serie de evenimente initiate de un blogger va avea expunere in offline prin 10 people stoppere cu imaginea campaniei care vor fi amplasate, pe toata perioada campaniei, in locatiile de desfasurare a evenimentelor. Evenimentele sunt sustinute si de Radio Smart FM, care va difuza 5 spoturi pe zi cu anuntul fiecarui eveniment si tema acestuia.

Ideea de a fi o super mama, in fiecare zi, fara sa facem lucruri extraordinare, idea normalitatii unei femei in conditiile in care perfectiunea este un concept atat de raspandit a fost un factor emotional care a implicat toti partenerii acestei campanii. Ne-am regasit in acest mesaj pe care vrem sa il transmitem catre cat mai multe mame si sa le ajutam sa se desprinda de falsele perceptii ale perfectiunii si sa se accepte asa cum sunt. Faptul ca Super mame cu super puteri este o campanile pentru oameni normali ne-a scos in cale oportunitati minunate si a transformat o simpla campanie intr-un scop mai mnare pentru noi toti spune Ela Craciun, initiatoarea campaniei. Ia o pauza fara sa te simti vinovata este primul eveniment din seria de cinci programate in campania Super mame cu super puteri. Urmatoarele evenimente sunt

programate pana in luna iunie si au ca tema descoperirea super puterilor fiecarei mame.

 

#Super puterea nr 2: Mama pune sarea in bucate! Evenimentul va avea loc pe data de 8 aprilie 2017 ora 11.00. Mamele nu mai stau acasa toata ziua pentru a se ocupa de bucatarie. Timpul de gatit se reduce considerabil atunci cand ai un serviciu sau o profesie solicitanta. Cum se pot adapta mamele acestei situatii cu ajutorul tehnologiei sau a aparatelor moderne de gatit pentru a face mancare sanatoasa in maxim 20 de minute?

 

#Super puterea nr 3: Asul din maneca: tatal! Evenimentul va avea loc pe data de 13 mai 2017 ora 11.00. Experti si psihologi vor vorbi despre rolul tatilor in cresterea copiilor si ce sarcini ar trebui sa isi asume ei pentru o familie. Cum arata familia daca cei doi parteneri nu se mai inteleg si care le sunt rolurile post separare. Subiectele sensibile vor fi dezbatute impreuna cu psihologul Dana Dumitrache.

 

# Super puterea nr 4:  Mama stie tot!  Evenimentul va avea loc pe data de 3 iunie 2017 ora 11.00. Mamele nu reusesc mereu sa ramana conectate la viata copilului. De aceea vom invata sa o facem cu ajutorul tehnologiei! Vor fi prezentate gadget-uri care ajuta sa iti amintesti, supraveghezi, monitorizezi si sa eficientizezi activitatile casei, iar expertii in domeniu vor vorbi despre modul in care iti poti proteja copiii de pericolele internetului.

 

# Super puterea nr 5: Cum definim succesul profesional si de ce este obligatoriu sa il obtinem? Solutia work at home moms. Evenimentul va avea loc pe data de 17 iunie 2017 ora 11.00.  Vorbim despre cum putem contribui la veniturile familiei si atunci cand stam acasa. Vom arata ca unele telente pot fi exploatate acasa iar hobby-urile pot fi oricand transformate in surse de venit.

Fiecare eveniment va avea speakeri diferiti, in functie de tema. 

 

×
Subiecte în articol: Super mame cu super puteri