x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Principalul suspect în cazul jurnalistei violate a fost prins. Bărbatul fusese condamnat pentru tâlhărie şi viol, fiind eliberat în iulie

Principalul suspect în cazul jurnalistei violate a fost prins. Bărbatul fusese condamnat pentru tâlhărie şi viol, fiind eliberat în iulie

17 Sep 2013   •   08:15
Principalul suspect în cazul jurnalistei violate a fost prins. Bărbatul fusese condamnat pentru tâlhărie şi viol, fiind eliberat în iulie
UPDATE 12:00 - Ninel Mogoşeanu, bărbatul suspectat că a violat o jurnalistă de la un post de radio bucureştean, în zona Lacului Floreasca, după ce a ameninţat-o cu un cuţit, a fost condamnat în 2006, de Tribunalul Bucureşti, la 11 ani de închisoare pentru tâlhărie şi viol, sentinţa rămânând definitivă în martie 2007, anunţă Mediafax. În acest an, Mogoşeanu a cerut liberarea condiţionată, solicitarea fiind admisă de Judecătoria Găeşti la 27 iunie. Mogoşeanu a fost eliberat din Penitenciarul Găeşti pe 2 iulie.

Bărbatul fusese încarcerat din 2005 şi ar fi trebuit să fie pus în libertate de drept în 2016, respectiv după ce ar fi executat integral pedeapsa de 11 ani de închisoare. El a cerut eliberarea condiţionată după ce a executat două treimi de pedeapsă, instanţa constatând că a îndeplinit toate condiţiile.
----------------------------------------

Principalul suspect în cazul jurnalistei violate a fost reținut ieri de poliţiştii bucureşteni, în zona Universităţii Bioterra. El a fost recunoscut și de către jurnalista agresată. Oficiali din Poliţia Capitalei au declarat că secretara facultăţii a depus şi ea plângere că ar fi fost violată de acelaşi individ, pe care l-a recunoscut atunci când poliţia i-a pus faţă în faţă.

"Am reuşit să-l prindem pe suspect, are 32 de ani. A fost identificat în cursul zilei de ieri. În prezent este reţinut la secţia 1 Poliţie şi urmează să fie dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare", a declarat Emilia Mihai, purtător de cuvnt al Poliţiei Capitalei.

Oamenii legii au efectuat şi percheziţii la domiciliul individului, unde au găsit hainele cu care era îmbrăcat în ziua când a abuzat de jurnalista de la un post de radio, în apropiere de Lacul Floreasca.

Criminaliştii au realizat testul ADN şi acesta a ieşit pozitiv, de unde rezultă că principalul suspect este chiar autorul faptelor.

O jurnalistă de la un post de radio a reclamat, în urmă cu o săptămână, că a fost obligată de un individ să întreţină raporturi sexuale orale pe malul Lacului Floreasca, unde a fost dusă sub amenințarea cuțitului de pe Calea Dorobanți.

Victima a sunat la 112 la ora 17:00 şi a reclamat că în jurul orei 16:00, în timp ce se afla în zona Perla din cartierul Dorobanţi, a fost acostată de un bărbat necunoscut care a obligat-o să meargă pe malul Lacului Floreasca. Acolo ar fi ameninţat-o cu un cuţit pentru a o determina să întreţină raporturi sexuale cu el.

×