x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PROBLEME cu cămătari și executări silite pentru un fotbalist de la FCSB! A intervenit DIICOT

PROBLEME cu cămătari și executări silite pentru un fotbalist de la FCSB! A intervenit DIICOT

15 Oct 2017   •   13:19
PROBLEME cu cămătari și executări silite pentru un fotbalist de la FCSB! A intervenit DIICOT

DIICOT a destructurat o mare grupare de cămătari, unde erau implicați avocați și executori judecătorești. Numită " Dama cu Camelii" gruparea l-a avut ca victimă și pe Eduard Stăncioiu, anunță stirileprotv.ro.

 

Portarul echipei FCSB, Eduard Stăncioiu, a fost la un pas să cadă victimă unei cunoscute grupări de cămătari, după ce a achiziţionat un teren în Cluj.

Potrivit stirileprotv.ro, fotbalistul de 36 de ani a plătit grupării "Dama cu Camelii" 20.000 de euro, însă membrii acesteia au încercat să-l execute silit pentru 70.000 de euro. Nu ştiau, însă, că erau deja în vizorul DIICOT, care a interceptat mai multe discuţii.

În plus, membrii grupării au încercat să mărească datoria cu 25.000 de lei, pentru întârzieri şi presupuse cheltuieli judecătorişti.

În cele din urmă, portarul roş-albaştrilor a scăpat de cămătari cu ajutorul unui avocat, dar a refuzat să comenteze pe marginea afacerilor sale.

×
Subiecte în articol: Eduard Stăncioiu diicot