x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Probleme în ziua nunții. Adrian Mutu a fost implicat într-un accident rutier

Probleme în ziua nunții. Adrian Mutu a fost implicat într-un accident rutier

15 Oct 2017   •   14:54
Probleme în ziua nunții. Adrian Mutu a fost implicat într-un accident rutier

Adrian Mutu a fost implicat într-un accident rutier chiar în ziua în care se cunună religios cu Sandra şi în care fiul lor, Tiago, este botezat.

Potrivit cancan.ro, chiar la plecarea de la botezul fiului lor, maşina în care se aflau Mutu şi soţia lui a acroşat autoturismul unei televiziuni. 

La volanul maşinii nu se afla nici Adrian Mutu şi nici soţia lui, Sandra.

Botez și nuntă. Asta înseamnă ziua de astăzi pentru Adrian Mutu. Iar evenimentul pe care fostul ”Briliant” al Naționalei l-a organizat se anunță a fi unul dintre cele mai importante din lumea mondenă a României din acest an. Și, normal, nici nu ar putea fi altfel, având în vedere că vor lua parte nume grele din lumea showbiz-ului și a sportului.


Totul se va întâmpla astăzi, la Le Chateau, Castelul din inima Bucureştiului. Iar așa cum era de așteptat, tot evenimentul va fi televizat, Antena Stars având, de-a lungul întregii zile, transmisiuni speciale de la fața locului, urmând ca mâine, la Acces Direct și la Xtra Night Show să fie difuzate momentele memorabile ale nunții care se anunță, încă de pe acum, NUNTA anului 2017.

×
Subiecte în articol: accident adrian mutu