x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Probleme la Cisnădioara, înainte de Revelionul Președintelui

Probleme la Cisnădioara, înainte de Revelionul Președintelui

de Dan Constantin    |    31 Dec 2014   •   19:29
Probleme la Cisnădioara, înainte de Revelionul Președintelui
Sursa foto: Probleme la Cisnădioara, înainte de Revelionul Președintelui
Toata tara este cu ochii pe Revelionul Presedintelui Klaus Iohannis.  La vila din Cisnadioara , proprietatea lui Andreas Huber, care va fi gazda petrecerii, detasamentul de ziaristi a surprins cateva mici incidente de natura mecanica.

Poarta vilei, care are un mecanism electromecanic de manevrare, s-a defectat probabil de emotie si... frig.Interventia unor meseriasi priceputi a reusit sa  readuca glisarea portilor in stare de functionare.

Alt eveniment notat de ziaristii de la Turnul sfatului a fost caderea in sant a utilajului care avea sarcina sa curete drumul de acces spre resedinta  familiei Huber.Si acest hop a fost depasit; cu ceva eforturi masinaria reluandu-si misiunea importanta.

Gazdele, prevazatoare , si avand o raspundere sporita in acest an, au adus la vila si un generator, care va fi pus in functiune daca, Doamne fereste'' se ia lumina''.

La Revelion ar participa un numar restrans de persoane-doar prietenii apropiati ai familiei Iohannis, aceiasi care fac impreuna de cativa ani petrecerea de tip sasesc.Pe langa acestia, un un efectiv neprecizat de ofiteri SPP si STS asigura securitatea presedintelui cat si comunicatiile oficiale necesare.

×