x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Problemele GRAVE ale justiţiei din România. Cel mai negru coşmar al unui tânăr, devenit realitate

Problemele GRAVE ale justiţiei din România. Cel mai negru coşmar al unui tânăr, devenit realitate

08 Noi 2013   •   08:31
Problemele GRAVE ale justiţiei din România. Cel mai negru coşmar al unui tânăr, devenit realitate

Un tânăr din Gorj a avut parte de coşmarul vieţii sale. Omul a stat după gratii timp de 9 luni pentru crimă deşi era nevinovat. Nimeni nu l-a crezut, în ciuda faptului că unchiul său a recunoscut în 2010 că el este cel care a comis crima.

Abia după ce au venit rezultatele ADN, timp în care el a stat în spatele gratiilor, s-a descoperit că nu el era vinovat pentru moartea vecinului său.
Tânărul vrea să ceară despăgubiri statului român, pentru cele nouă luni de închisoare şi cei trei ani de umilinţe şi procese. Şi în timp ce anchetatorii încercau să ţină un om nevinovat în spatele gratiilor, adevăratul criminal este liber.

Constantin Mihail Igeanu a fost acuzat în 2010 că ar fi omorât un vecin de 54 de ani, găsit înjunghiat pe marginea drumului.

Autorul crimei era de fapt unchiul băiatului. Procurorii nu l-au luat în seamă însă, crezând că vrea să îşi acopere nepotul.

Tânărul povesteşte că a trecut prin clipe îngrozitoare în închisoare.

"Am fost ars cu ţigara în somn, în timp ce dormeamm, plus nopatea am fost curentat la 220".

După nouă luni de arest, a fost eliberat şi cercetat în libertate. Săptămâna acesta a fost declarat nevinovat.

După momentele grele petrecute în închisoare, tânărul vrea să dea statul în judecată şi să recupereze măcar banii cheltuiţi de familie pentru procese. 



 

×
Subiecte în articol: inchisoare romania justitie