x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Procedura de infringement pe OUG 50: UE vrea modificări

Procedura de infringement pe OUG 50: UE vrea modificări

22 Dec 2010   •   19:42

"Aş dori să vă aduc la cunoştinţă că, pe OUG 50, sunt convins că ştiţi că s-a declanşat din partea Comisiei Europene procedura de infringement. În aceste condiţii, noi, ca să putem să luăm tranşa de 1,2 miliarde de euro de la Comisie, am dat imediat raportul dumneavostră pe OUG 50 să ne spună exact care este punctul dânşilor de vedere - dacă ne pot elibera tranşa în condiţiile în care se aprobă cu aceste amendamente la OUG sau nu ne pot acorda tranşa", le-a spus Gherghina deputaţilor din Comisia de buget-finanţe.

El a arătat că CE a comunicat rugămintea de a modifica raportul Comisiei de Buget-Finanţe pe OUG 50.

"Şi, în aceste condiţii, dânşii ne-au comunicat - am fost cu ei pe telefoane, pe mail-uri, pe tot felul de astea, ne-au comunicat rugămintea dânşilor pentru a face câteva modificări la raport, o înlocuire a raportului", le-a spus Gherghina deputaţilor finanţişti.

Programul Camerei Deputaţilor pentru miercuri include şi şedinţă de plen, pe ordinea de zi a acesteia figurând şi raportul pe OUG 50, iar deputaţii din Comisia de buget-finanţe s-au reunit pentru a face modificările solicitate de CE.

×