x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Proconsul a pus Litoralul pe foc

Proconsul a pus Litoralul pe foc

de Dana Ciobanu    |    10 Aug 2005   •   00:00
Proconsul a pus Litoralul pe foc

Litoralul romanesc a fost supus unei cure intensive de Proconsul. Printre zecile de spectacole de proasta calitate, cantarile lui Bodo&Co. au fost o veritabila gura de aer proaspat pentru iubitorii de muzica live. Proconsulii si-au luat nevestele si s-au mutat pe Litoral, pentru trei saptamani. Daca "fetele" au profitat de soare si briza, pentru baieti nu a fost deloc o vacanta. Asta pentru ca trupa a inceput pe 20 iulie un turneu estival, care cuprinde 20 de concerte. Pe langa cantarile programate in acest turneu, Bodo si colegii sai au mai "prins" cateva recitaluri la diferite evenimente din statiuni, astfel ca li s-a intamplat sa sustina si doua concerte in aceeasi seara. "Nu stiu cum s-a intamplat, dar aveam cantare in aceeasi seara la Mamaia si la Vama Veche ori la Navodari si la Olimp, adica la extreme de Litoral. Important este ca nu am ratat nici unul si am avut satisfactia lucrului implinit. Spectatorii au vazut ca nu ne crutam deloc cand cantam", ne-a povestit Bodo, pe care l-am intalnit la Bibi Bistro, in Vama Veche, locul unde au cantat de trei ori in acest turneu.

INCIDENTE. Concertul trupei Proconsul la Bibi a adunat cateva sute de spectatori, care s-au distrat cot la cot cu membrii trupei. In schimb, au primit autografe si tricouri inscriptionate cu numele formatiei. Se pare ca, pana acum, tot turneul a mers foarte bine pentru trupa, insa dand de cap politistilor cu blocarea circulatiei, pricinuita de multimea de spectatori. La capitolul aventuri, sunetistul Proconsul este vedeta: la hotelul in care era cazat in statiunea Venus, i-a luat foc camera. Cauza a fost un scurtcircuit la priza de curent electric, iar pagubele neinsemnate - cateva obiecte din camera au luat foc, iar lucrurile sunetistului au fost bine afumate.

Dupa ce va termina contractul de pe Litoral, ginerele presedintelui Romaniei isi va lua sotia si va pleca in concediu. Oriunde, dar nu la mare! "Cel mai probabil vom pleca in Italia, prin septembrie", spune solistul Proconsul. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: observator