x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Procurorii au început urmărirea penală a criminalului de la Săpoca. Acuzat de omor calificat

Procurorii au început urmărirea penală a criminalului de la Săpoca. Acuzat de omor calificat

18 Aug 2019   •   13:31
Procurorii au început urmărirea penală a criminalului de la Săpoca. Acuzat de omor calificat

Procurorii au început urmărirea penală pentru infracţiunea de omor calificat în cazul agresorului de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca, a anunţat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, procurorul Cătălin Radu. Agresorul se află sub strictă supraveghere medicală, dar starea de sevraj poate dura câteva ore sau câteva zile, după care va începe audierea sa.

"În cauză s-a început urmărirea penală sub aspectul infracţiunii de omor calificat. După audierea acestuia (a agresorului - n.r) în calitate de suspect, Parchetul va solicita instanţei de judecată luarea măsurii nevoluntare pentru a se stabili dacă acesta a avut discernământul păstrat la momentul comiterii faptei", a declarat Cătălin Radu.

Un pacient cu probleme de alcool de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât noaptea trecută patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie.
 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: sapoca pacienti atac