x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Procurorii din Mehedinţi anchetează suspiciunea de fraudă a fiicei lui Adrian Duicu

Procurorii din Mehedinţi anchetează suspiciunea de fraudă a fiicei lui Adrian Duicu

03 Iul 2015   •   16:53
Procurorii din Mehedinţi anchetează suspiciunea de fraudă a fiicei lui Adrian Duicu

Procurorii mehedinţeni au declanşat o anchetă, vineri, la Colegiul Tehnic "Dierna" din Orşova pentru a stabili dacă fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, a copiat sau nu la proba de chimie a examenului de Bacalaureat.

Surse din Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi au declarat pentru AGERPRES că există o sesizare prin care se reclamă că Adina Duicu ar fi utilizat telefonul mobil la care a primit, pe durata susţinerii probei scrise organizată vineri la chimie, rezolvarea subiectului.

Oamenii legii au aşteptat-o pe elevă la ieşirea din sala de examinare în vederea percheziţionării pentru a stabili dacă aceasta a avut asupra un dispozitiv de transmitere a rezolvării subiectelor, în sala respectivă sistemul de supraveghere fiind oprit, mai susţin sursele citate.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, Fanică Cercel, a declarat că "mama elevei i-a agresat pe poliţist şi procuror, din care cauză acesteia i s-a întocmit lucrare penală pentru comiterea infracţiunii de ultraj".

Mirela Pintea Enea, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Mehedinţi, a confirmat că există o anchetă la centrul de examinare la care a susţinut proba de chimie Adina Duicu, dar "examenul nu a fost afectat".

"În legătură cu camera de luat vederi amplasată în sala de clasă, am primit asigurări de la preşedintele comisiei de examinare, Bogdan Alexandru, că aceasta se află în stare de funcţionare. Anchetatorii vor stabili dacă s-a comis o fraudă sau nu", a afirmat şefa IŞJ Mehedinţi.

×
Subiecte în articol: adrian duicu bacalaureat