x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Descinderi DNA la sediul Consiliului Judeţean Prahova. Procurorii ridică mai multe documente

Descinderi DNA la sediul Consiliului Judeţean Prahova. Procurorii ridică mai multe documente

20 Noi 2013   •   13:10
Descinderi DNA la sediul Consiliului Judeţean Prahova. Procurorii ridică mai multe documente

Procurori DNA se află la sediul Consiliului Judeţean Prahova, instituţie condusă de Mircea Cosma, lider al filialei judeţene a PSD.
"Se ridică nişte documente de la Consiliul Judeţean Prahova, însă în legătură cu ce dosar nu pot să vă spun", a declarat pentru Mediafax procurorul-şef al Serviciului teritorial Ploieşti al DNA, Gabriel Lucian Onea.

Contactat telefonic, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a afirmat că nu are cunoştinţă despre acţiunea pe care DNA o desfăşoară la sediul Consiliului Judeţean, că este în concediu şi că nu se află în Ploieşti.

Acţiunea procurorilor DNA are loc în contextul în care săptămâna trecută a fost arestat pentru trafic de influenţă Răzvan Alexe, fiind acuzat că ar fi primit peste 5 milioane de lei de la administratorul unei firme care are contracte cu Consiliul Judeţean Prahova.

"În perioada 2012-2013, Alexe Răzvan, lăsând să se creadă că are influenţă asupra preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova (Mircea Cosma -n.r.), a pretins şi a primit de la administratorul unei societăţi comerciale - denunţător în cauză - sume de bani totalizând 5.204.005 de lei, disimulate în contravaloarea unor lucrări subcontractate fictiv de către firma denunţătorului către S.C. Marconstruct Company S.R.L. şi neexecutate în realitate de S.C. Marconstruct Company S.R.L, ci de firma denunţătorului", se preciza într-un comunicat al DNA.


×
Subiecte în articol: dna cj prahova procurori dna mircea cosma