x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Program de 1 mai

Program de 1 mai

de Dana Purgaru    |    30 Apr 2006   •   00:00

Oficii postale


Oficiile postale vor fi inchise astazi, urmand ca de maine, programul de lucru cu publicul sa fie unul normal. Din cauza modificarilor aduse programului de lucru, timpii de distribuire pentru o serie de trimiteri postale pot fi mai mari decat in mod obisnuit, a informat Posta Romana.

Agentiile CFR


Zi de odihna si pentru salariatii de la agentiile CFR, cu exceptia celor care lucreaza in agentiile de voiaj 1 si 2 din Capitala si la cea din Constanta. Acestea vor fi deschise intre orele 9:00 si 13:30, potrivit CFR Calatori. Incepand de maine, toate agentiile CFR isi vor deschide usile pentru public, la un program normal.

Metroul si transportul in comun


Circulatia metroului si a mijloacelor de transport in comun se va realiza la fel ca in mod normal, insa timpii de asteptare in statii vor fi ceva mai lungi decat de obicei, deoarece intervalele de sosire vor fi ceva mai mari.

Modificari in circulatia trenurilor


Pe rutele feroviare s-au introdus in circulatie, zilnic, trenurile Accelerat 1981, Medgidia - Tulcea Oras, ramura de la Accelerat 1681, Bucuresti Obor - Constanta, cu plecare din Medgidia la ora 8:59 si cu sosire in Tulcea Oras la ora 11:44; Accelerat 1982, Tulcea Oras - Medgidia, ramura pentru Accelerat 1682, Constanta - Bucuresti Obor, cu plecare din Tulcea Oras la ora 15:56 si cu sosire in Medgidia la ora 18:41; Accelerat 1856/1855, Suceava Nord - Roman - Marasesti - Tecuci - Faurei - Constanta, cu plecare din Suceava Nord la ora 20:03 si cu sosire in Constanta, la ora 4:35.

×
Subiecte în articol: observator