x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Program prelungit în 25 şi 26 mai pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate

Program prelungit în 25 şi 26 mai pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate

16 Mai 2019   •   11:38
Program prelungit în 25 şi 26 mai pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia Generală de Evidenţă a Persoanelor, şi serviciile publice comunitare de specialitate aferente celor şase sectoare, asigură în zilele de 25 şi 26 mai program de lucru prelungit pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate, a anunţat PMB.

Potrivit municipalităţii, programul de lucru va fi următorul: sâmbătă, 25 mai, între orele 08,00 - 16.00, inclusiv pentru depunerea documentelor în vederea eliberării actelor de identitate, şi duminică, 26 mai, între orele 07,00 - 21,00, între orele 07,00 - 16,00 putând fi depuse documentele necesare.

Cartea de identitate se întocmeşte şi se eliberează pe baza cererii scrise a persoanei şi a documentelor cu care, potrivit legii, se face dovada numelui, stării civile, cetăţeniei române şi a domiciliului.

Contravaloarea producerii şi eliberării cărţii de identitate este de 7 lei şi se achită la ghişeele birourilor de evidenţă a persoanelor din cele şase sectoare, precum şi prin SMS, apelând numărul scurt 7530 pentru Sectorul 5.

În situaţia în care nu pot fi prezentate anumite documente, se va elibera carte de identitate provizorie, caz în care se vor depune şi trei fotografii 3/4 cm şi taxa de 1 leu, achitată în acelaşi mod ca şi în cazul cărţilor de identitate, a informat PMB. AGERPRES

×