x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Protest emoționant înainte de judecata lui Gheorghe Dincă: Oamenii cer să se facă dreptate în privința celor două adolescente dispărute

Protest emoționant înainte de judecata lui Gheorghe Dincă: Oamenii cer să se facă dreptate în privința celor două adolescente dispărute

11 Ian 2020   •   15:42
Protest emoționant înainte de judecata lui Gheorghe Dincă: Oamenii cer să se facă dreptate în privința celor două adolescente dispărute
Sursa foto: Sursa: Antena3

Zeci de oameni s-au strâns, sâmbătă, în Parcul Izvor din Capitală, împreună cu rudele celor două fete dispărute din Caracal, pentru a cere să se facă dreptate, iar celel două fete să fie găsite de autorități.

Familiile celor două adolescente dispărute, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu lansează un apel disperat către autorități cu doar câteva zile înainte ca dosarul să fie trimis în instanță.

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, a îndemnat românii să vină și să se alăture protestului.

După cinci luni și jumătate de arest, Gheorghe Dincă va fi trimis luni în judecată.

Anchetatorii DIICOT au finalizat rechizitoriul și l-au trimis procurorului-general pentru contrasemnare, dar lipsesc martori importanți, acuză familiile celor două fete răpite.

Nici probe nu sunt, susțin avocații, iar posibilii complici nu au fost luați în seamă, mai susțin familiile victimelor.

După ultima audiere a suspectului, unul dintre avocați a dezvăluit că Gheorghe Dincă a primit chiar în arest un bilet important, cu nume și numere de telefon ale complicilor și șefilor săi, bilet pe care l-a înghițit.

 Gheorghe Dincă a vorbit, vineri, pentru prima dată în fața jurnaliștilor.

"Totul este în regulă", a declarat suspectul în crimelor de la Caracal, după ce procurorii DIICOT au anunțat că au finalizat ancheta.

Dosarul lui Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată săptămâna viitoare la Tribunalul Olt nemaifiind acum nevoie decât de semnătura procurorului general.

Mandatul de arestare preventivă a lui Gheorghe Dincă expiră pe 22 ianuarie și dacă până atunci dosarul nu ar fi trimis în judecată suspectul ar putea fi pus în libertate.

www.agerpres.ro

×