x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Protestul taximetriştilor aduce restricţii de circulaţie în centrul Bucureştiului

Protestul taximetriştilor aduce restricţii de circulaţie în centrul Bucureştiului

12 Feb 2019   •   17:28
Protestul taximetriştilor aduce restricţii de circulaţie în centrul Bucureştiului
Sursa foto: Victor Stroe

Brigada Rutieră va restricţiona traficul, miercuri, începând cu ora 6,30, pe şoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei, respectiv şoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Presei Libere, cu ocazia mitingului organizat de Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR).
Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere transmis, marţi, AGERPRES, se va permite circulaţia pe ambele sensuri ale străzii Arh. Ion Mincu.
"Începând cu ora 6.30, circulaţia în Piaţa Victoriei va fi resistematizată, prin asigurarea traficului rutier pe două benzi de circulaţie pe sens, în faţa Guvernului României, între bulevardul Aviatorilor şi calea Victoriei, respectiv bulevardul Lascăr Catargiu, asigurându-se circulaţia pe calea Victoriei, bulevardul Ion Mihalache, strada Buzeşti şi bulevardul Lascăr Catargiu.
La nevoie, se va restricţiona traficul şi pe strada Paris şi breteaua care leagă la nevoie, se va restricţiona traficul şi pe Str. Paris şi breteaua care leagă bulevardul Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei, precizează Brigada Rutieră. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: taximetristi protest taximetristi