x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prudenţă şi rute ocolitoare

Prudenţă şi rute ocolitoare

de Mara Raducanu    |    28 Dec 2009   •   00:00

Mare atenţie, şoferi! Potrivit Centrului Infotrafic circulaţia se desfăşoară cu dificultate, iar meteorologii anunţă răcirea vremii, ceea ce va duce la formarea poleiului.



Poliţiştii recomandă şoferilor aflaţi în trafic să nu intre în depăşiri riscante, să păstreze o distanţă suficientă faţă de maşinile care rulează în faţă şi să adapteze viteza la condiţiile de drum. Ieri, în multe localităţi din ţară, şoferii şi nu numai au fost nevoiţi să dea piept cu vitregiile vremii.

VASLUI. În judeţul Vaslui, traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate, din cauza poleiului de pe partea carosabilă, pe majoritatea drumurilor, administatorii împrăştiind material antiderapant.

MEHEDINŢI. Circulaţia rutieră s-a desfăşurat cu mare dificultate pe Drumul Judeţean 670, între localităţile Malovăţ şi Baia de Aramă unde zăpada a atins 15-20 de centimetri pe carosabil.

DN 1. Cât despre traficul rutier pe DN 1 acesta a fost îngreunat ieri  în special în zona staţiunilor Buşteni şi Sinaia, din cauza numărului mare de maşini, dar şi din cauză că la munte a început să ningă. Conducătorii auto care vin sau pleacă de Sărbători sunt îndrumaţi să folosească şi următoarele rute ocolitoare către şi dinspre Bucureşti şi staţiunile montane de pe DN 1: DN 1A Braşov - Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Centura de Est a municipiului Ploieşti - Bucureşti; se recomandă ca această rută să fie folosită şi de cei care pleacă din Predeal sau chiar din Azuga, de pe DN 1; DN 1 Braşov - Sinaia - DN 71 Sinaia - Fieni - Târgovişte - Bucureşti; DN 1 Braşov - Sinaia - Centura de Vest a municipiului Ploieşti - DN1A Ploieşti - Buftea - Bucureşti.

×
Subiecte în articol: observator