x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PSD își face reclamă la drumul mare cu vopseaua... Opoziției

PSD își face reclamă la drumul mare cu vopseaua... Opoziției

de Mariana Zaharia    |    04 Sep 2018   •   10:36
PSD își face reclamă la drumul mare cu vopseaua... Opoziției

Celebrul slogan „M..E PSD” a fost transformat în reclamă pentru partid. S-a întâmplat în comuna Albota din județul Argeș unde drumarii au acoperit cuvântul obscen și au lăsat pe șosea doar numele formațiunii politice. E scris mare, așa că oricine îl poate observa. Coincidență sau nu, primarul localității este unul dintre liderii importanți ai partidului.

Ion Dumitru, primarul comunei Albota, este recunoscut în județ ca unul dintre cei mai longevivi edili, dar a ieșit în evidență și cu vacanțele la vânat de antilope sau afacerile în care a fost implicat de-a lungul anilor. Nu a scăpat de furia celor anti-PSD, așa că pe o stradă din comună, cea care duce spre satul Mareș, a apărut sloganul celebru deja în toată România. A fost scris de un bărbat care nu s-a ferit să se știe ce face și care s-a dus în miezul zilei cu vopsea albă după el. A scris cu litere de tipar în patru locuri, iar în urma lui au venit drumarii Primăriei. A cui a fost ideea ca numele partidului să rămână scris pe asfalt este greu de spus, pentru că edilului nu i s-a părut important să spună nici asta și nici cu ce a acoperit. În unele locuri scrisul pare dat cu smoală, în altele cu vopsea neagră. Cert este că acel cuvânt obscen a dispărut și a rămas reclama. „Contează cu ce am dat? Parcă asta e important. E unul cu probleme cu legea care s-a dus la miezul zilei, s-a certat cu oamenii trimiși acolo, i-a pus unuia găleata în cap. El a vrut o adeverință de la noi și nu i-am dat-o pentru că nu avea dreptul și s-a supărat. Am chemat și Poliția pentru că omul este recidivist, a stat ani buni în închisoare”, a spus Ion Dumitru, „ducele de Albota”, așa cum îl numesc cei din partid.

Au acoperit M.. , nu gropile

Nu este singurul loc în care mesajul a fost scris pe o șosea. El a apărut peste noapte și pe drumul care leagă Curtea de Argeș de Câmpulung, iar cei care au făcut publice imaginile de acolo au spus că speră că așa va fi asfaltat. Șoseaua este praf de ani de zile, dar nu a fost rezolvată problema nici acum, ci au fost acoperite doar locurile în care era scris.

×