x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PSD, un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis: Nu înţelege nimic din obligaţiile pe care le are

PSD, un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis: Nu înţelege nimic din obligaţiile pe care le are

31 Ian 2019   •   17:35
PSD, un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis: Nu înţelege nimic din obligaţiile pe care le are

PSD susţine că preşedintele Klaus Iohannis „nu înţelege nimic din obligaţiile pe care le are” şi că „a lăsat” Armata fără şef de Stat Major, fiind cea mai gravă vulnerabilizare de după Revoluţie şi pentru prima oară când o armată din cadrul NATO rămâne fără comandant militar.

„Iohannis nu înţelege nimic din obligaţiile pe care le are faţă de Armata Română. Chiar în contextul întâlnirii pe care a avut-o cu secretarul general NATO, Iohannis a lăsat Armata Română fără şef de Stat Major! Este cea mai gravă vulnerabilizare a Armatei Române de după căderea regimului comunist şi pentru prima oară când o armată din cadrul NATO rămâne fără comandant militar! Chiar dacă decizia Curţii de Apel nu este definitivă, Armata Română nu poate rămâne în incertitudine şi nu poate fi subiect de dispute politice! Iohannis trebuie să renunţe la încăpăţânare şi să numească un nou şef al Statului Major!”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

ANTENA 3

×
Subiecte în articol: klaus iohannis psd