x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PSD: Vestea morţii maestrului Sergiu Nicolaescu ne-a tulburat pe toţi

PSD: Vestea morţii maestrului Sergiu Nicolaescu ne-a tulburat pe toţi

03 Ian 2013   •   16:52
PSD: Vestea morţii maestrului Sergiu Nicolaescu ne-a tulburat pe toţi
Sursa foto: Intact Images/Dan Marinescu

Partidul Social Democrat deplânge trecerea în neființă a regizorului Sergiu Nicolaescu, care a fost senator din partea partidului în perioada 2008-2012.

"Stingerea din viaţă a maestrului Sergiu Nicolaescu, o valoare inestimabilă a vieţii culturale româneşti, este o veste care ne-a tulburat profund pe toţi. Însemnătatea marelui nostru regizor nu poate fi cuprinsă în cuvinte, complexitatea creaţiei şi carierei sale întinzându-se cu mult peste capacitatea noastră de exteriorizare. Maestrul Sergiu Nicolaescu a fost un regizor excelent, un model pentru generaţii întregi, iar apropierea sa faţă de oameni a contribuit fără îndoială la unitatea spirituală a românilor. Pentru Partidul Social Democrat, Sergiu Nicolaescu a fost, pe lângă toate acestea, şi un coleg extraordinar, un exemplu de urmat, un om din a cărui moralitate ireproşabilă am avut întotdeauna ceva de învăţat", se arată într-un comunicat al Partidului Social Democrat.

În finalul comunicatului se menționează că maestrul Nicolaescu a fost și va rămâne una din cele mai de preț stele ale României, neuitând să transmite condoleanțe familiei îndoliate.

Sergiu Nicoleascu a murit, în această dimineață, la vârsta de 82 de ani, în urma unor complicații cardiace și pulmonare severe după operația de peritonită suferită pe 28 decembrie.

×
Subiecte în articol: Sergiu Nicolaescu deces comunicat psd