x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Puya, FURIOS: "Dacă Primăria Capitalei mai stă mult pe gânduri, o să dispară tot mai mulţi maidanezi în cartierul meu"

Puya, FURIOS: "Dacă Primăria Capitalei mai stă mult pe gânduri, o să dispară tot mai mulţi maidanezi în cartierul meu"

05 Sep 2013   •   14:54
Puya, FURIOS: "Dacă Primăria Capitalei mai stă mult pe gânduri, o să dispară tot mai mulţi maidanezi în cartierul meu"
Sursa foto: Facebook

Moartea tragică a lui Ionuţ, băieţelul de patru ani ucis de maidanezi, luni, în apropierea Parcului Tei, l-a înfuriat pe cântăreţul Puya. Artistul, tată a doi copii, spune că dacă Primăria Capitalei mai stă mult pe gânduri, va începe singur să facă ordine în cartierul în care locuieşte.
 
"Alt copil mort sfâşiat de maidanezi!!! Cred că o să înceapă să apară din ce în ce mai mulţi maidanezi morţi în cartierul meu, dacă primăria stă pe gânduri încă. Iar pe cei care le plâng de milă javrelor le recomand să îşi canalizeze energia către copii amărâţi. Ar putea să le dea lor de mâncare când îi zăresc căutând în gunoaiele din faţa blocului. Nu o să dea din coadă, dar dacă aveţi morţi, primesc şi ei pomană... aşa e creştineşte!!! Viaţa unui copil face mai mult ca toate javrele de pe stradă. Puteţi să mă reclamaţi la Animal Planet lu Brigitte Bardot şi la asociaţia Cuţu Cuţu. O să înceapă să dispară din ce în ce mai mulţi maidanezi din cartieru meu!!! Dumnezeu să-l ierte pe puşti! Deşi sărăcuţu nu a avut nicio vină", a scris Puya pe contul său Facebook.

×