x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Ancuta va afla, luni, daca ramine in functie

Radu Ancuta va afla, luni, daca ramine in functie

de Veronica Micu    |    01 Aug 2008   •   00:00
Radu Ancuta va afla, luni, daca ramine in functie

15:00 • Comisia de disciplina a Primariei Capitalei va decide, luni, soarta directorului Departamentului de Integrare Europeana, Radu Ancuta. Acesta a fost audiat astazi in legatura cu organizarea etapei din Campionatul Auto de Formula 3, in august 2007.

Comisia de disciplină a Primăriei Capitalei va decide, luni, soarta directorului Departamentului de Integrare Europeană, Radu Ancuţa. Acesta a fost audiat astăzi în legătură cu organizarea etapei din Campionatul Auto de Formula 3, în august 2007.

ILEGALITATE. Radu Ancuţa este acuzat că l-ar fi dezinformat pe primarul general, Sorin Oprescu, în legătură cu modul în care a fost organizată respectiva competiţie, şi riscă, din acest motiv, să fie demis. Oprescu a cerut, recent, găsirea unei soluţii legale pentru desfăşurarea etapei de la Bucureşti a Campionatului de Formula 3 din acest an. Edilul-şef spune că această cursă a fost organizată ilegal în 2007 şi că în primărie nu ar exista nici un act care reglementeze organizarea etapei de Formula 3 de anul trecut. "Am fost pus în situaţia uşor penibilă de a fi dezinformat de subordonaţii mei privind organizarea acestui circuit. Nu doresc să opresc acest circuit, dar nici să fac improvizaţii. Am rugat să se găsească o soluţie legală", a declarat Sorin Oprescu în urmă cu o săptămînă. Directorul Radu Ancuţa se apără spunînd că primarul general a fost dezinformat de consilierii săi în privinţa acestui subiect şi că există o hotărîre a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, din 4 august 2005, prin care edilul-şef de atunci, Adriean Videanu, era împuternicit să negocieze contractul cu firma care organizează circuitul automobilistic.

×
Subiecte în articol: observator