x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Mazăre, dezamăgit de "revoluţia blegită" a renunţat la uniforma de Che Guevara

Radu Mazăre, dezamăgit de "revoluţia blegită" a renunţat la uniforma de Che Guevara

de Agerpres    |    27 Feb 2012   •   12:20
Radu Mazăre, dezamăgit de "revoluţia blegită" a renunţat la uniforma de Che Guevara

Primarul Constantei, Radu Mazare, a afirmat, azi, ca a renuntat la uniforma de revolutionar pentru ca nu poate sa ramana singur imbracat in acest fel fiindca ar fi caraghios.

Imbracat intr-o tinuta eleganta, cu sacou de culoare gri cu verde, purtand palarie si un sal galben la gat, edilul Constantei a declarat, dupa terminarea unei sedinte a Consiliului Local Municipal, ca a renuntat in prezent la uniforma de militar si la bereta rosie din cauza atitudinii romanilor de a termina o revolutie inainte de a-si atinge scopurile propuse.

"Nu vedeti cum este cu revolutia asta la romani? Ca ea incepe, dar nu tine ca la altii pana cand ii dau jos. Se mai blegeste putin, se mai infoaie. Asa ca, ma imbrac si eu in consecinta. Ca nu pot sa raman singur imbracat in revolutionar, as fi caraghios", a spus Mazare.

Primarul Constantei a declarat, totodata, ca, dupa ce a participat la o emisiune de televiziune impreuna cu interpreta de muzica populara Maria Carneci, i-a venit ideea de a o invita pe interpreta la Constanta, pe 1 mai, pentru a le canta constantenilor.

"O sa facem un 1 Mai muncitorec, in parcuri. Cand am fost la un post de televiziune, era cantareata de muzica populara Maria Carneci (...) si m-am gandit ca ar fi bine sa ne cante. O sa fie un 1 Mai muncitoresc in trei locatii din oras, cu mici, bere, muzica si cu pupaturi", a afirmat Radu Mazare.

×
Subiecte în articol: radu mazare radu mazare costum