x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Tudor: Acest Guvern, ne place, nu ne place, are rezultate bune

Radu Tudor: Acest Guvern, ne place, nu ne place, are rezultate bune

27 Iun 2015   •   12:36
Radu Tudor: Acest Guvern, ne place, nu ne place, are rezultate bune
Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a explicat, sâmbătă dimineaţă, într-o intervenţie telefonică la "News Magazine", că a fost plăcut surprins să vadă că premierul Victor Ponta i-a răspuns la întrebările adresate pe blogul personal. 
 
"Într-un fel sau altul mă aşteptam, pentru că ştiu că este foarte atent la ce se întâmplă în ţară şi este sensibil la critici sau întrebări, înţeleg că are piciorul imobilizat şi momentan comunică mult pe telefon şi în mediul online. Aseară a venit un comunicat de la Ministerul de Finanţe, în care se spunea că România are un excedent bugetar de 1,5 miliarde de euro. Ca jurnalist bătrân, am postat pe Facebook şi pe blog şi l-am întrebat pe premier ce facem cu banii aceştia? Dacă finalizăm de exemplu autostrada Nădlac - Arad? Ce măsuri concrete se pot lua? Am avut plăcuta surpriză să îmi răspundă la întrebări."
 
Radu Tudor a explicat că şi ministrul Sănătăţii, Nicu Bănicioiu, a menţionat că este hotărât să mărească salariile medicilor.
 
"Înţeleg de la ministrul Sănătăţii, Nicu Bănicioiu, un om care îşi face meseria absolut remarcabil, că există o hotărâre fermă de a mări salariile medicilor. Ceea ce nu poate decât să mă bucure."
 
Totuşi, Radu Tudor a explicat că nu a primit un răspuns clar din partea premierului legat de autostrada de la Nădlac. 
 
"Acolo unde Victor Ponta nu a dat un răspuns foarte clar a fost autostrada. Mi-a comunicat faptul că se va finaliza partea de la final. E foarte bine că se întâmplă asta, dar pe mine mă interesează cum fac milioane de români să ajungă spre vestul Europeio pe autostradă. Este o condiţie esenţială pentru ca ţara asta să se încadreze la standardul minim de civilizaţie."
 
În fine, jurnalistul Antena 3 a explicat că Guvernul, pe fond, are rezultate bune.
 
"Acest Guvern, ne place, nu ne place, are rezultate bune. Dacă eu văd că un Guvern are creştere economică de 4%, scade taxe, excedent bugetar, ce să fac? Să mă apuc să îi dau în cap? Interesul naţional este ca ţara asta să fie stabilă, economia să funcţioneze, oamenii să trăiască decent. Dacă la astea putem să adăugăm nişte autostrăzi şi nişte dotări mai bune la armată, lucrurile sunt perfecte."

×
Subiecte în articol: radu tudor Victor Ponta