x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Tudor, "La ordinea zilei": PSD a avut o şansă mare de a câştiga alegerile în 2016, dar i-a dat cu piciorul

Radu Tudor, "La ordinea zilei": PSD a avut o şansă mare de a câştiga alegerile în 2016, dar i-a dat cu piciorul

de Antena 3    |    23 Feb 2016   •   21:48
Radu Tudor, "La ordinea zilei": PSD a avut o şansă mare de a câştiga alegerile în 2016, dar i-a dat cu piciorul

Radu Tudor a comentat, în ediția de marți seară a emisiunii La ordinea zilei, decizia PSD de a renunța la moțiunile de cenzură anunțate. Potrivit acestuia, Partidul Social Democrat a avut ocazia să câștige alegerile din 2016, dar a ratat această șansă.

<< Astăzi am lămurit pe deplin, din cea mai autorizată voce, orice fel de speculație cum că PSD ar fi în opoziție. Liviu Dragnea o spune explicit: ''Suntem la putere. Nu introducem moțiune de cenzură împotriva guvernului, deși noi am vehiculat acest concept''. (...) Partidul Social Democrat a avut o șansă - mare - să câștige alegerile din 2016 prin introducerea moțiunii de cenzură. Și a dat cu piciorul la această șansă susținând un guvern care este considerat de majoritatea membrilor PSD din România ca fiind anti-PSD în esența lui >>, a spus Radu Tudor.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că social-democraţii nu iau în calcul depunerea unei moţiuni de cenzură pentru a nu aduce ''o criză guvernamentală în România''.

El l-a criticat pe senatorul PSD Șerban Nicolae, cel care a adus, în şedinţa senatorilor PSD de luni, un draft al unei moţiuni de cenzură.

Mai multe detalii  & VIDEO, pe antena3.ro

×