x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Tudor: Sub ochii noştri Republica Moldova se va scufunda din nou sub talpa Rusiei

Radu Tudor: Sub ochii noştri Republica Moldova se va scufunda din nou sub talpa Rusiei

16 Oct 2015   •   20:52
Radu Tudor: Sub ochii noştri Republica Moldova se va scufunda din nou sub talpa Rusiei

"România nu s-a implicat destul în salvarea Republicii Moldova" a spus, vineri, Radu Tudor, în emisiunea "La Ordinea Zilei", la Antena 3.

Analistul este de părere că drumul vecinilor de peste Prut este stabilit deja şi că vom asista la un scenariu deja cunoscut, în contextul în care politicienii pro-europeni vor fi eliminaţi. Moldova îşi va stopa apropierea de Europa şi se va apropia tot mai mult de Moscova.

"Sunt câteva figuri la Chişinău, foarte puţine, pe care se pot baza forţele pro-româneşti şi acestea cad pe rând. Vlad Filat era cu fundul în două luntri şi a căzut în menghina asta. Sunt convins că nu va fi ultimul arestat. Morişca arestărilor pe criterii politice o să ne aducă spectacole şi mai tragice. E un război de gherilă, pe viaţă şi pe moarte. România şi Uniunea Europeană au cele mai mici şanse să câştige acest război (...) Moscova poate transforma din nou Moldova într-o republică socialistă. Ţara noastră a făcut jocuri mici şi nu s-a implicat suficient în salvarea Republicii Moldova. Ruşii au pus nişte picioare de beton la Chişinău şi acum este un deja-vu. Sub ochii noştri Republica Moldova se va scufunda din nou sub talpa Rusiei", crede Radu Tudor.


×