x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Raed Arafat: Am avertizat încă din vară că echipele puteau trece în apropiere şi să nu vadă planorul

Raed Arafat: Am avertizat încă din vară că echipele puteau trece în apropiere şi să nu vadă planorul

21 Noi 2015   •   20:00
Raed Arafat: Am avertizat încă din vară că echipele puteau trece în apropiere şi să nu vadă planorul

Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul de Interne susține că a avertizat din luna august, de la dispariţia planorului că exista posibilitatea ca echipele de căutare să treacă pe lângă epavă şi să nu o vadă, din cauză că zona era împădurită şi foarte deasă.

Întrebat cum de echipele de căutare nu au găsit în vară planorul dispărut în Masivul Postăvarul, văzut, sâmbătă dimineaţă, de un turist care a anunţat autorităţile, aproximativ în aceeaşi zonă de unde se lansase, Raed Arafat a declarat pentru Mediafax, citat de antena3.ro că încă de atunci el a avertizat că echipele de salvamontişti, jandarmi, poliţişti, alpinişti, puteau trece în apropierea planorului şi să nu-l vadă.

"Zona era foarte deasă, cu copaci. Puteau trece în apropierea lui şi să nu-l vadă. Ca să-l fi văzut, ar fi trebuit să fie chiar lângă el, întrucât era o zonă foarte deasă", a declarat Arafat.

×