x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Raed Arafat: Un militar aflat în camionul răsturnat în prăpastie a murit

Raed Arafat: Un militar aflat în camionul răsturnat în prăpastie a murit

29 Iun 2017   •   23:44
Raed Arafat: Un militar aflat în camionul răsturnat în prăpastie a murit

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat, joi seară, că unul dintre militarii aflaţi în camionul care s-a răsturnat într-o prăpastie în judeţul Argeş a murit.

Într-o intervenţie telefonică la România TV, oficialul MAI a mai spus că alte două persoane se află sub camion, probabil decedate, ''lucru care nu poate fi confirmat încă''.

"Colegii de la faţa locului ne-au informat că şapte persoane au fost transportate la Câmpulung şi urmează să fie preluate de două maşini de victime multiple trimise de noi de la Bucureşti să fie aduse la Bucureşti. La acest moment nu se pune viaţa în pericol, este vorba posibil de fracturi şi alte leziuni, dar nu care să pună viaţa în pericol, asta la prima evaluare. Două persoane transportate cu ambulanţe către Braşov au fost văzute şi de colegii de la SMURD şi Ambulanţă. Din păcate, avem la o persoană confirmat decesul şi la două persoane operaţiunile de descarcerare vor continua. Vor fi unele dificile, pentru că motorul este peste ei şi cabina camionului este într-o poziţie care îngreunează foarte mult descarcerarea, probabil sunt decedate deja (...). Nu dau semne de viaţă, dar nu putem confirma până la finalizarea descarcerării", a spus Arafat.

Potrivit lui Arafat, operaţiunile de descarcerare pot fi de durată.

"Întunericul nu este o problemă pentru intervenţie, este iluminat, există echipamente de descarcerare, pompierii au cu ce lucra la faţa locului. Dar este o operaţiune foarte delicată şi trebuie să stabilizeze camionul, lucru pe care l-au făcut şi lucrează mai departe. Operaţiunea de descarcerare poate să mai dureze, este una grea, trebuie să ridice motorul", a mai spus secretarul de stat. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: raed arafat