x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Raed Arafat: Voi face şi eu testul pentru coronavirus

Raed Arafat: Voi face şi eu testul pentru coronavirus

13 Mar 2020   •   14:32
Raed Arafat: Voi face şi eu testul pentru coronavirus

Raed Arafat a anunţat că va face şi el testul pentru coronavirus. Decizia şefului DSU a fost luată în contextul în care membrii Guvernului s-au supus testării, ca urmare a faptului că un parlamentar PNL a fost diagonsticat cu coronavirus, scrie dcnews.ro

„Toți membrii Biroului Permanent Național al PNL se vor izola la domiciliu. Toți senatorii PNL au obligația să se autoizoleze. Am cerut Ministerului Sănătății un mecanism rapid de anchetă epidemiologică în PNL”, a mai spus Orban. Premierul interimar a mai spus că miniștrilor și membrilor BEX PNL li se vor prelua probe pentru a fi diagnosticați. „Mă voi izola la Vila Lac 1 unde vom avea toate atribuțiile exercitate. Urmează să luăm o decizie pentru a vedea unde se izolează miniștrii.

(...) Miniștrii să se ducă la birourile lor, să nu aibă contacte cu angajații, să evite răspândirea. Își vor exercita atribuțiile. Solicit intregului dispozitiv de luptă impotriva coronaviruslui să nu înceteze procedurile, să nu fie afectată capacitatea Guvernului de a lupta împotriva coronavirusului”, a adăugat Orban.

×
Subiecte în articol: raed arafat