x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Raliurile pe A2 continuă: zeci de amendaţi în doar 3 ore pentru depăşiri de viteză

Raliurile pe A2 continuă: zeci de amendaţi în doar 3 ore pentru depăşiri de viteză

28 Iul 2011   •   08:57

Politistii Sectiei Autostrazi au aplicat 80 de sanctiuni in doar trei ore si au retinut cinci permise de conducere, din care patru pentru nerespectarea limitei de viteza, in cadrul unei noi actiuni organizate pe Autostrada A2 Bucuresti – Constanta., miercuri, intre orele 15.00 si 19.00, se arata intr-un comunicat de presa de joi al Politiei Romane, citat de Mediafax.

Politistii au folosit mai multe radare 'in cascada', printre care si sistemele de masurare a vitezei de tip TRU-CAM, care masoara viteza autovehiculelor prin sistemul undelor laser.

Soferii opriti de politisti pentru depasirea vitezei au fost controlati si sub alte aspecte, respectiv consum de alcool, defectiuni tehnice ale autovehiculelor sau marfuri fara documente de provenienta.

Au fost depistati 60 de soferi care au depasit limita legala de viteza. De asemenea, au fost aplicate 14 sanctiuni pentru nerespectarea normelor care reglementeaza activitatea transporturilor rutiere de marfuri si persoane, iar sase conducatori auto au fost sanctionati pentru alte abateri.

×