x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ramona Badescu, consilier la primaria Romei

Ramona Badescu, consilier la primaria Romei

de Veronica Micu    |    06 Aug 2008   •   00:00
Ramona Badescu, consilier la primaria Romei

11:05 • Actrita nascuta in Craiova a afirmat, intr-un interviu acordat revistei "Diva e donna", ca va intra in politica alaturi de primarul Romei, Gianni Alemanno, informeaza Corriere della Sera.

Actriţa născută în Craiova a afirmat, într-un interviu acordat revistei "Diva e donna", că va intra în politică alături de primarul Romei, Gianni Alemanno, informează Corriere della Sera.


PROIECTE. "Visez la o înfrăţire între Roma şi Bucureşti. Împotriva noastră există prea multe idei preconcepute", a afirmat Ramona. Mai mult, în interviul acordat publicaţiei italiene, Ramona Bădescu a vorbit şi despre proiectele pe care le va iniţia şi le va susţine la Palatul Campidoglio , în calitate de consilier al primarului pe probleme referitoare la imigraţii români. Actriţa a spus că vrea să organizeze, în Italia, spectacole cu români, care să-i facă pe italieni să înţeleagă "adevărata faţă a României". "Ştiu că italienii nu au încredere în noi, dar intenţionez să fac cunoscut adevăratul chip al ţării mele, organizînd în Italia spectacole care să ajute la o înţelegere ceva mai bună a României", a precizat Ramona Bădescu.

×
Subiecte în articol: observator