x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Falsă răpire ! O adolescentă din Mangalia și-a înscenat dispariția

Falsă răpire ! O adolescentă din Mangalia și-a înscenat dispariția

07 Aug 2019   •   16:43
Falsă răpire ! O adolescentă din Mangalia și-a înscenat dispariția

Polițiștii din Mangalia au fost sesizați prin Serviciul de Urgență 112, în data de 6 august, în legătură cu răpirea unei minore de 14 ani. Mama fetei a explicat faptul că fiica sa a fost răpită de un bărbat necunoscut și apoi abandonată pe un teren viran din apropierea orașului. Aceasta a mai precizat faptul că minora a venit acasă și urmează să meargă împreună la sediul Postului de Poliție Tuzla pentru a depune plângere penală. 

În urma sesizării, Inspectoratul de Poliție Județeană Constanța a alcătuit o echipă de anchetă pentru identificarea autorului răpirii. Fata a fost audiată în prezența mamei sale, iar polițiștii s-au deplasat la locul de unde a fost răpită și au parcurs întregul traseu prezentat de minoră. Aceasta a dat informații detaliate, indicaând marca autoturismului și semnalmentele bărbatului. 

În urma anchetei, după ce s-au întreprins investigații, cercetări, au fost analizate declarațiile victimei și s-au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere, polițiștii au concluzionat faptul că povestea nu este adevărată. În realitate fata a ajuns târziu acasă și pentru a nu fi certată de mama sa, fiind influențată și de prieteni, aceasta a mințit că a fost răpită. www.ziuaconstanta.ro

 

×
Subiecte în articol: rapire