x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Răsturnare de situație în cazul de Caracal. Gheorghe Dincă și-a schimbat complet declarația. „Ne putem gândi la o a treia victimă”

Răsturnare de situație în cazul de Caracal. Gheorghe Dincă și-a schimbat complet declarația. „Ne putem gândi la o a treia victimă”

13 Sep 2019   •   12:05
Răsturnare de situație în cazul de Caracal. Gheorghe Dincă și-a schimbat complet declarația. „Ne putem gândi la o a treia victimă”
Sursa foto: Sursă: Antena 3

Gheorghe Dincă a avut o reacție incredibilă atunci când i s-a arătat o fotografie în care apare Luiza Melencu. Principalul suspect în cazul Caracal nu s-a putut abține să nu exclame ceva cu totul neașteptat.

Audierile in cazul de la Caracal continua. Mai multi procurori sunt cercetati disciplinar in acest caz, iar suspectul Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia.

„Gheorghe Dinca si-a schimbat complet declaratia. Daca la inceput a recunoscut doua crime, acum nu mai pomeneste nimic de Luiza. Nu o mai recunoaste, iar fata din descrierile lui e alta”, a spus Roxana Ciuca, joi seara, la Antena 3.

„I se arata fotografii si nu o recunoaste pe Luiza. Ne putem gandi la o a treia victima”, a mai spus reporterul Antena 3

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Luiza Melencu