x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rating - Sinteza Zilei, peste Teledonul Realitatii

Rating - Sinteza Zilei, peste Teledonul Realitatii

de Adrian Vaduva    |    07 Aug 2008   •   00:00

De ceva vreme, pe intervalul orar 22:00-23:00, Antena 3 prin Sinteza Zilei s-a impus ca lider in "lupta" cu Realitatea TV. Indiferent de emisiunile propuse de concurenta, Gadea (foto) si Cristoiu au cistigat batalia ratingului.



De ceva vreme, pe intervalul orar 22:00-23:00, Antena 3 prin Sinteza Zilei s-a impus ca lider în "lupta" cu Realitatea TV. Indiferent de emisiunile propuse de concurenţă, Gâdea şi Cristoiu au cîştigat bătălia ratingului. Şi totuşi, faptul că Teledonul prezentat de Andreea Marin Bănică şi Mihai Tatulici şi organizat de UNICEF la Realitatea TV a fost surclasat de Mihai Gâdea, Victor Ciutacu şi Valentin Stan, dar fără Ion Cristoiu, aflat în concediu, a fost o surpriză inclusiv pentru gazda emisiunii de la Antena 3. "Eu mă aşteptam oarecum ca de data aceasta audienţa să fie mai mare decît altădată, pentru că Andreea Marin este o vedetă de televiziune extrem de importantă. Tocmai de aceea este o surpriză enormă. E ca şi cînd iubita ta, care sînt telespectatorii, are de ales între tine şi un partener mai frumos şi te alege pe tine", ne-a declarat Gâdea.

În acelaşi timp, directorul Antenei 2 a subliniat că apreciază foarte mult faptul că UNICEF şi Realitatea s-au gîndit la sinistraţi: "Eu apreciez foarte mult demersul UNICEF, una dintre organizaţiile cele mai respectabile din România şi lume, iar faptul că s-a organizat un astfel de teledon, faptul că s-au gîndit la sinistraţi şi că au dorit să facă ceva în sensul acesta reprezintă un lucru pe care, realmente, cu multă sinceritate îl apreciez. Însă telespectatorii au decis altfel. Este dovada faptului că există un ataşament mare al telespectatorilor faţă de această emisiune, însă, repet, audienţa nu face cu nimic mai puţin valoros teledonul organizat de UNICEF şi prezentat de Andreea Marin". De la emisiunea prezentată de Andreea Marin Bănică n-au lipsit Traian Băsescu, Sorin Oprescu, Andreea Răducan, Sergiu Nicolaescu, Cristian Ţopescu, Ştefan Bănică Jr sau Elena Udrea, care a declarat că a ratat aniversarea lui Dorin Cocoş pentru a fi prezentă la această emisiune. Pe cele patru sferturi de oră în care Sinteza Zilei şi Teledonul s-au confruntat, "scorul" a fost 310.750 de telespectatori la 239.250. Adică 71.500 deoameni în favoarea Antenei 3)



×
Subiecte în articol: mass-media